ç à Þ.net/news

STRADE BIANCHE Wat had ik u graag gezegd, lieve JK fan,...

Jens Keukeleire, le texte de sa publication du 10-03-2019 19:48:14 :
STRADE BIANCHE
Wat had ik u graag gezegd, lieve JK fan, dat ook ik naar Italië was afgereisd voor de Strade, maar dat is niet zo :-( Team SE AEROPA daarentegen heeft wel een vlucht genomen en had het geluk om onze Jens kort te spreken voor de koers. (zie foto) Top ! Zal Jens deugd doen !
Team Koerseklekke, team Lou-Bas en ikzelf beslissen dan maar samen de koers op tv te volgen. Jens heeft zijn rode koersschoenen aangetrokken dus zal het makkelijk worden om hem op te merken.
Het typische karakter van het parcours van de Strade is ondertussen genoegzaam bekend. Meer nog, het wordt zelfs te pas en te onpas gekopieerd door parcoursbouwers in andere wedstrijden. De weergoden beslissen dat het een droge editie zal worden dit jaar,al is dat best een pak zwaarder op die manier!
De cijfers van de dag :
3 : rugnummer van Jens
11 : aantal stroken grintwegen
63 : aantal km grintwegen
184 : aantal km in totaal
Terwijl de supporters positie innemen langs het parcours wordt er in de teambus van Lotto tactiek besproken : Ze gaan voor T2, Tiesj en Tim.
De eerste live beelden tonen ons strook 8, de uiterst lastige lange "Cancellara" strook. De strook die letterlijk stof doet opwaaien, de strook waar het peloton uiteenspat. Strook 8 is ook de strook waar de koers al grotendeels gereden is voor onze Jens. Als meester werkpaard heeft hij vroeger dan verwacht zijn kopwerk gedaan, en na kilometers lang op kop te sleuren dan nog meespringen, is alles behalve evident.
Wat dan volgt is bij momenten adembenemend om naar te kijken.
Dansende ruggen, in alle mogelijke kleuren, kronkelen zich over die witte uitgestrekte stroken, met daar rond zwijgende groene heuvels, die ondertussen al jarenlang bevoorrechte getuigen zijn in het steekspel van de sterksten. Grip is niet alleen een een hit van Bazart, maar hét codewoord om de Strade te overleven. Het verloop van de koers is ondertussen gekend.
En terwijl Sheena haar mailtje maakt naar Patrick Lefevere, met de vraag of hij de motard die in de laatste afdaling voor de nodige steun zorgt ook heeft betaald, zien we Julian Alaphilippe de Piazza del Campo als eerste oprijden. Daarmee wint hij samen met zijn blauwe broeders het spelletje 4 op een rij, al is dit in zijn geval waarschijnlijk wel de pocket reisversie. "Woutje Naert" klimt opnieuw op het podium en T2 rijdt een fantastische race met even fantastische uitslagen.
Ook de rode schoenen rijden niet veel later het plein in Sienna op. Jens heeft een goeie koers achter de rug. Hij kon zijn teamwerk doen zoals van hem verwacht werd, de benen hebben opnieuw niet ontgoocheld en ondanks dat het een enorm lastige wedstrijd was,heeft hij alles goed kunnen verteren. Nu volgt de Tirreno Adriatico, waar Jens opnieuw vooral voor het team zal rijden, maar ook nog sterker wil worden met het oog op dé kermis van het jaar. Succes en hou het veilig hé daar in Italië !

Traduire cette publication :

La publication complète :

Une publication de Jens Keukeleire

JensKeukeleireFanpaginaOfficiële fanpagina van profwielrenner Jens Keukeleire

Ces publications précédentes

Message de Jens Keukeleire du 09-03-2019Le 09-03-2019 :
Lotto_Soudal
Voir la vidéo

Message de Jens Keukeleire du 09-03-2019Le 09-03-2019 :
Strade Bianche 2019
En voir plus

Message de Jens Keukeleire du 08-03-2019Le 08-03-2019 :
Alvast heel veel succes Jens !! 💪🚴‍♂️🙌
En voir plus

Le 07-03-2019 :
Strade Bianche 2019. 1 BENOOT Tiesj
2 HAGEN Carl Fredrik
3 KEUKELEIRE Jens
4 MARCZYŃSKI Tomasz
5 NAESEN Lawrence
6 VAN DER SANDE Tosh
7 WELLENS Tim

Message de Jens Keukeleire du 05-03-2019Le 05-03-2019 :
de JK BOUGIE Prono Challenge
Tussenstand na Kuurne Brussel Kuurne.
Proficiat Sandra Dejaegere. U behaalde 65 punten en bent daarmee dagwinnaar. U wint een Kuurns Ezelbierpakket met bijpassend glas,...
Voir les 2 photos

Voir toutes ces publications

Cela pourrait aussi vous intéresser

Team Jumbo-Visma CyclingTeam Jumbo-Visma Cycling
10-03-2019 15:45:00

Message de Team Jumbo-Visma Cycling du 10-03-2019Groenewegen in geel na winst in openingsrit Parijs-Nice : 🇫🇷 #ParisNice

“De ploeg was fantastisch. Mijn ploegmaats hebben echt geweldig werk geleverd door mij de hele dag goed te beschermen en...
En voir plus

Team Jumbo-Visma CyclingTeam Jumbo-Visma Cycling
10-03-2019 15:32:15

Message de Team Jumbo-Visma Cycling du 10-03-2019Dylan Groenewegen has won the first stage in Paris-Nice 🤟🇳🇱️🏆🥇
En voir plus

DYLAN TEUNS FanpageDYLAN TEUNS Fanpage
10-03-2019 14:49:42

Message de DYLAN TEUNS Fanpage du 10-03-2019Dylan heeft de eerste waaier rit goed overleeft en in de eerste groep binnengekomen op een 19de plaats. Heeft een zeer goede zaak gedaan richting eindklassement tal van concurrenten...
Voir la vidéo

Message de Roompot - Charles Cycling Team du 10-03-2019🇧🇪 #GPMonseré19

De fietsen kunnen terug het dak op want de Grote Prijs Jean-Pierre Monseré werd geannuleerd omwille van het slechte weer (te hoog risico op rukwinden) na overleg tussen de...
En voir plus

Frederik FrisonFrederik Frison
10-03-2019 13:14:48

Message de Frederik Frison du 10-03-2019Lotto Soudal Cycling Team Fanpage : "Door de wind, door de regen...dwars door alles heen." 🎵Het is op #FrederikFrison zijn lijf geschreven. Vandaag gaat de wind echter wat te hard...
En voir plus

Voir toutes les publications Road Cycling / Cyclisme sur route

En poursuivant votre navigation sur ce site, vous acceptez l’utilisation de cookies pour vous proposer des contenus adaptés à vos centres d’intérêts. En savoir plus.